KONTAKTa oss


kontakta oss.jpg

Att anlita oss

Om du är intresserad av att anlita oss ser den stegvisa processen ut som följer. Det går givetvis även bra att ringa oss direkt. Läs gärna igenom informationen på denna länk innan du kontaktar oss så gör du vårt jobb enklare.

Steg 1
Fyll i och skicka in kontaktformuläret genom att klicka på knappen nedan. Vi återkommer till dig med en inbjudan till ett högst 30 minuter långt förutsättningslöst, och kostnadsfritt, inledande möte och vi ställer eventuellt kompletterande frågor om ditt ärende. Mötet kan ske fysiskt i någon av våra möteslokaler som listas nedan, på en plats som du själv väljer (om platsen passar även för oss) eller digitalt via t.ex. Skype eller per telefon.

Steg 2
Vi genomför sedan mötet med dig. Under mötet har du möjlighet att översiktligt diskutera ditt ärende med oss. Vi presenterar oss och du informeras om vårt arbetssätt.

Steg 3
Efter mötet återkommer vi till dig med en kostnadsuppskattning och, om möjligt, en tidsprognos för ditt ärende.

Steg 4
Om du efter detta väljer att gå vidare med oss kommer vi att begära viss information av dig som vi behöver inhämta, bl.a. enligt lag och Advokatsamfundets regler, innan vi kan påbörja vårt uppdrag. Efter att uppdraget påbörjats kommer vi att uppdatera dig om ärendets utveckling och förhoppningsvis blir du nöjd med vårt arbete samt med ärendets slutresultat.

Fält markerade med * betyder obligatorisk uppgift och måste fyllas i. Formuläret kan inte skickas in om uppgiften inte fylls i.
Om du kan, ange gärna det kompetensområde som ditt ärende gäller. Du kan läsa mer om våra olika kompetensområden genom att klicka på länken "Kompetensområden" i menyn. Lämna rutan tom om du inte vet var ditt ärende hör hemma.
Beskriv ditt ärende översiktligt (undvik i detta inledande skede att vara alltför specifik vad gäller t.ex. ärendets detaljer och eventuella privatpersoners personuppgifter).
Samtycke till behandling av personuppgifter (obligatorisk uppgift) *
Information om Appeal Advokatbyrås policy för behandling av personuppgifter kan inhämtas genom länken "Behandling av personuppgifter" som finns längst ned på hemsidan.

Kontaktuppgifter

Postadress:
Appeal Advokatbyrå AB
Åkerbyvägen 240
187 37 Täby

Besöksadress:
Artillerigatan 6
Stockholm

Besök tas emot efter överenskommelse.

Telefon (växel): +46 (0)8 83 00 03
Öppettider: 09-17 (helgfri vardag)
E-post: info@appealadvokat.se

Organisationsnummer: 559193-6546
Momsnummer: SE559193654601
Bankgironummer: 402-8783
PayPal: paypal.me/appealadvokat
Swish: 123-334 94 20

 

Hitta till oss

Appeal Advokatbyrås huvudsakliga möteslokaler finns på Artillerigatan 6 i Stockholm. Närmaste tunnelbanestation är Östermalmstorg.

För att öka tillgängligheten för våra klienter har vi även tillgång till möteslokaler i närheten av:
- Täby (Täby Centrum)
- Solna (Mall of Scandinavia)
- Danderyd (Mörby Centrum)
- Stockholm (Globen)
- Stockholm (Kista)
- Stockholm (Mälarhöjden)
- Stockholm (Drottninggatan)